SATELLITLÄGENHETER

Nytt boendealternativ!

Millegården utvecklas och försöker göra allt det bästa för våra klienter med stort engagemang och vi kan nu under våren erbjuda bland annat ett nytt boendealternativ!

Här kan vi erbjuda psykologkontakt med traumabehandling. Vi kan även bistå med snabb läkarkontakt via privat vårdcentral.

I våra skyddslägenheter erbjuds boende i en nybyggd hyresfastigheter i lugn stadsmiljö i ett icke belastat områden. Här sköter den boende sina vardagsbestyr på egen hand och personal finns till hands under dagtid. Övrig tid finns jourpersonal tillhands.

Millegården bedriver sedan 2015 skyddat boende i egna hemtrevliga lägenheter med självhushåll på olika orter i södra Sverige.
Vår personal har mångårig polisiär erfarenhet av brottsoffer och personskyddsärenden. I vårt team har vi leg psykoterapeut, beteendevetare, socionom och coacher med MI utbildning och KBT. Vi har ett stort antal olika socialtjänster över hela Sverige som vi har ett bra och långsiktigt samarbete med och referenser lämnas gärna på begäran.

Utbildningar och kunskaper hos personalen på Millegården:

– Personsäkerhet
– Socionomutbildning
– Polisutbildning
– Psykologutbildning
– Psykiatriutbildning
– Hot- och riskbedömningar; FREDA, SARA, PATRIARK
– HBTQ
– Heder
– MI- och KBT-utbildning
– Beteendepedagogik

– HLR-utbildning
– Lösningsfokus

Placeringsförfrågan: 070-224 84 87

E-post: info@millegarden.se

 
 

Kontakta oss för konsultation
och åtgärdsplan

Verksamhetsansvarig

070-301 26 39

stefan@millegarden.se

Verksamhetsansvarig

Placeringsförfrågan

Kollektivboende